Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

4 elem decemberi előadás

2022.12.29. 20:00-21:00 2 500Ft - 3 000Ft

Adj élményt ajándékba : semmi sem szab határt a fantáziának a 4 elem előadásban. Megnyílik egy lenyűgöző világ, a Teremtés ideje. A szédületes történet, mely a bámulatos látomásban megmutatkozik, nyomot hagy és élményt okoz. Az előadás lélegzetelállító vizuális effektekkel, lovas show-val, tánccal, csodálatos énekkel, a világ keletkezésének misztikus és örökérvényű történetét meséli el. Ne maradj le, válts online jegyet MOST!

Kezdetben volt a káosz, a végtelen tátongó űr. A szelek még nem keverték habosra a borszínű vizeket, a tenger zúgó hullámai sem ostromolták a föld peremét. A mindenséget betöltötte a roppant fekete szárnyú éj. Nem volt tér és idő, emberi fogalmakkal e lét nem értelmezhető. Ne próbáld megérteni, mi ez, csak fogadd magadba. A történet úgysem ellenőrizhető.

Szereplők: Gál Éva, Boudny Lídia Ágnes, Ferenc Gábor, Orlik István, Zsolnai-Faragó Tina, Sárközi György, Kovács Eszter, Ignácz Dávid, Zsolnai Dénes, Szigeti András, Tóth Tamás, Gyenizse Andrea, Gyöngyösi Veronika, Vucsics Virág, Parrag Vera, Hurta-Takács Ágota

Koreográfus: Gál Éva
Lovas koreográfus: Ferenc Gábor
Jelmez: Tóth Bianka, Hurta-Takács Ágota
Videók: Sárközi György
Díszlet: Ferenc Gábor és Tóth Tamás
Fénytervező: Pónya Bence
Hang- és fénytechnikusok, videó: Kovács Balázs, Pónya Bence
Írta, rendezte: Ágens

Időpont

Az előadás kezdete: 20:00 (gyülekező 19:50-kor a Puchner Kastélyszálló recepcióján)

A 4 elem 60 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.

Jegyek – Az online jegyértékesítés lezárult

A helyszínen (Puchner Kastélyszálló recepció) korlátozott számban még lehetséges a jegyvásárlás.
Jegyfoglalás: +36 72/459 547

Jegytípusok

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Szállással egybekötött ajánlatért tekintsd meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattints ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző szerda 18:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Kérjük, amennyiben előadásjegyed nem online szeretnéd megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglald le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyed garantálni tudjuk.

Hasznos információk

  • Az előadás 6 éves kortól ajánlott.
  • A nézőtér elfoglalása 19:45-től lehetséges. Gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 19:45-kor, ahol az előadásra szóló karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, a György terembe kíséri vendégeinket.
  • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.
  • Javasoljuk, hogy a késői időpontra tekintettel (20:00-21:00) hozz magaddal hosszú öltözéket, a teljes kényelem érdekében esetlegesen párnát.
  • Előadásunkban előfordulnak erős fény- és hanghatások, villódzó fények, füst. Megtekintését ezekre érzékeny nézőinknek csak saját felelősségre ajánljuk!

Információ: +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról

Galéria feltöltése folyamatban...