Trisztán és Izolda – második előadás

2019. augusztus 24. 20:00

A Bikali Nyári Fesztivál 4. kiemelt programja: Kiemelt, saját produkcióját mutatja be az Élménybirtok csapata nyári fesztiválsorozatunkon. Magyarországon először lovas színházi előadás rockzene kíséretében! Színészeink, lovasaink, sztárvendégeink és egy mindenre elszánt kaszkadőr csapat keltik életre Trisztán és Izolda történetét.

Trisztán és Izolda története a középkori lovagi irodalom egyik leghíresebb alkotása. A tiltott szerelem legendája, az örök szerelem mítosza. Mindezt megfejelve a mágiával, a varázsvilágok titkos birodalmával. A hihetetlenül izgalmas legenda egy pillanat alatt elragad.

’A szerelem Isten műve, ha megtagadod pokoli szenvedés vár rád.’
Izolda in Trisztán és Izolda, 2006., R.: Kevin Reynolds

Ha emlékeztek még a tavalyi Kinizsi előadásunk rendkívüli sikerére, akkor állítjuk, hogy idén sem fogunk csalódást okozni. A Trisztán és Izolda egy valódi középkori szerelmi történet. Küzdelem, csata, hadakozás, árulás, csalás és megbocsátás, gyógyuló sebek és méreg, bájital és isteni fények, románc, tánc és enyészet. Lovasok hada és a Katrix Horse Show maga. S hogy kik azok, kik e kockázatos kalandokat véghez viszik? Boudny Lídia Ágnes, Orlik István úgy énekelnek, hogy azt hiszed, az angyalok zenélnek. Ferenc Gábor hősi karakter-fajta, Sárközi György és Ágens már milliószor megnyertek maguknak, s az újak, kik tehetségükről biztosítnak – Veres Lehel és Vucsics Virág. S ki mindezt összerendezé, hogy ne csak össze-vissza futkossanak a népek, Ágens.

Ha jössz és megnézed, kétségkívül, kalandban lesz részed!

Az előadás kezdete: 20:00

A műsor 2 x 50 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást felnőtt és fiatal vendégeinknek is. A két felvonás közötti 20 perces szünetben büfé várja a nagyérdeműt mindenféle finomsággal és frissítővel.

Jegyek

A sorbanállás elkerülése érdekében a jegyek előre online vagy a Puchner Kastélyszálló recepcióján is megvásárolhatók. Előadás előtt a helyszínen a pénztárnál vásárolható a jegy.

Az előadásra 4 típusú jegy kapható:

 • Csak az előadásra érvényes.
 • Az előadáson kívül vacsorával is megvendégeljük.
 • Az egész napos jegy tartalma: egész napos belépő az Élménybirtok programjaira, vacsora, előadásjegy.
 • Szállással egybekötött ajánlatért tekintse meg a Puchner Kastélyszálló AKCIÓS ajánlatát!
Felnőtt előadásjegy - T&I201912 éves kortól3 500 Ft
424 elérhető
Felnőtt előadásjegy VACSORÁVAL- T&I201912 éves kortól7 400 FtElfogyott!
Gyermek előadásjegy VACSORÁVAL- T&I20196-11 év között4 400 FtElfogyott!
Kisgyermek előadásjegy VACSORÁVAL- T&I20193-5 év között1 500 FtElfogyott!
Felnőtt előadásjegy EGÉSZ NAPOS - T&I201912 éves kortól8 400 FtElfogyott!
Gyermek előadásjegy EGÉSZ NAPOS -T&I20196-11 év között5 400 FtElfogyott!
Kisgyermek előadásjegy EGÉSZ NAPOS - T&I20193-5 év között1 500 FtElfogyott!
Gyermek előadásjegy - T&I20196-11 év között2 500 Ft
99 elérhető
Kisgyermek előadásjegy - T&I20193-5 év közöttIngyenes
Korlátlan elérhető

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

4 érv, hogy miért érdemes online megvásárolnia jegyét:

 • A résztvevőszám az előadásra limitált, ha online vásárol GARANTÁLTAN LESZ HELYE.
 • Az online vásárolt jeggyel gyorsabban bejut az előadásra, NEM KELL SORBAN ÁLLNIA a pénztárnál.
 • Az online vásárlás csak pár perc, a fizetés biztonságos (melyet az OTP Bank garantál), így IDŐT SPÓROL.
 • A jegyet fizetés után azonnal elküldjük Önnek e-mailben. Beváltáshoz elég csak a telefonján megmutatni, így KÖRNYEZETÉT IS VÉDI, nem kell feleslegesen nyomtatni.

Jó tudni!

 • Az előadás a Lovagi Arénában kerül megtartásra. Javasoljuk, hogy a késői időpontra tekintettel (20:00-22:00) hozzon magával hosszú öltözéket, a teljes kényelem érdekében esetlegesen párnát, plédet.
 • Az előadás gondtalan élvezetét szeretnénk Önnek biztosítani, melyhez a nézők számának korlátozására van szükség. Így kérjük, hogy előzetesen vásárolja meg jegyét online vagy foglalja le telefonon/e-mailben, hogy helyét garantálni tudjuk.
 • A banki átutalás fizetési opció az előadást megelőző szombaton reggel 10:30-tól szerda este 22:00-ig érhető el. Az átutalási határidő 1 nap.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző csütörtök 12:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • Az előadásjegyek megrendelésére előadásokat megelőző péntek 18:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • Az előadáson és a vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltja meg jegyét online.
 • A vacsora 18:00 órakor kezdődik, étkezés érkezési sorrendben.
 • A előadás helyszíne, a Lovagi Aréna, valamint a vacsora helyszíne az Élménybirtok jegypénztára felől közelíthető meg.
 • Rossz idő esetén az előadás zárt, fedett térben kerül megtartásra.

Jegyrendelés: +36 72 459 547, 548-as telefonszámok egyikén vagy a info@elmenybirtok.hu e-mail címen!