Tavaszköszöntő Kemencés Gasztrofesztivál

2017. április 15-17.

Mátyás király bikali birtokán ismét életre keltjük a történelmet, és kemencés gasztrofesztivállal köszöntjük a tavaszt. A három napos időutazás során korhű gyermekelőadásokkal, fegyverbemutatókkal és gasztronómiai különlegességekkel várjuk a látogatókat. A régi mesterségek is bemutatkoznak, kipróbálhatják a gyermekek és a felnőttek, hogy milyen kovácsnak vagy éppen fafaragónak lenni. Betekintést nyerhettek a bőrművesség és a tűzzománc készítés rejtelmeibe is. A birtok vendége lesznek Compagnie d’Noir lovagjai, valamint Katrics Tamás és Vargyas Viktor lovas kaszkadőrök és a mohácsi Robin Hood is! A talpalávalót mindhárom nap a Szelindek zenekar biztosítja, ráadásul a gyerekeknek most még a belépés is ingyenes!

A legenda tovább folytatódik, légy részese idén is!

HÚSVÉTVÁRÓ SZOMBAT

Április 15.
Mesés szombat vár Rátok! Gasztronómiai fogások készülnek a csirke jegyében kemencében, grillen és bográcsban. Vendégeink lesznek: a Szelindek Régi-Világzene Forgatag zenekar, a Compagnie d’Noir lovagjai, valamint a Katrics Tamás és Vargyas Viktor lovas kaszkadőrök.
Részletes program

ÉVADNYITÓ VASÁRNAP

Április 16.
Húsvét középkori köntösben varázslatos programokkal: szabad tűzön készült gasztronómiai fogások, nyúl szépségverseny, tojáskereső, íjászbemutató a mohácsi Robin Hoodtól, új előadás az Élménybirtok színészei, valamint a Katrics Tamás és Vargyas Viktor lovas kaszkadőrök előadásában.
Részletes program

HÚSVÉTHÉTFŐ

Április 17.
Hagyományos húsvéti fogásokkal, gyerekeknek szóló élő bábszínházzal, Cigánykaraván előadással, a Gond nélkül élünk című mesekomédiával, és régi mesterségek bemutatásával várunk Benneteket! Próbáljátok ki, hogy milyen kovácsnak vagy éppen fafaragónak lenni.
Részletes program

Gyerekeknek a belépés mind három napon INGYENES!

Kérjük, hogy szélsőséges időjárás esetén az érkezés reggelén a + 36 72 459 546-os telefonszámon érdeklődjön a nyitva tartásról! Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesüljön első kézből: iratkozzon fel Facebook oldalunkra!

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN