Nemzeti Lovas Színház: Szilaj – ötödik előadás

2020. augusztus 8. 20:00

A Bikali Nyári Fesztivál 6. kiemelt programja: A Nemzeti Lovas Színház idén a Szilaj című előadással szórakoztatja rajongóit. A lovas színházi előadást 6 alkalommal mutatjuk be.

Szilaj, a betörhetetlen vadló kalandjairól mesél a Nemzeti Lovas Színház legújabb családi musical-e. A történet a messzi Vadnyugatra kalauzol, ahol dúl a háború a lovasság és az indiánok között. Soha nem lehet béke a két világ találkozásakor, ám Szilaj varázslatos lényével mégis hidat épít ember és ember között. Világpremiert jelent, hogy először lesz látható együtt a klasszikus stílus és szabad idomítás művészete a lovas színházak történetében. A darab végén Szilaj teljesíti a lehetetlennel felérő küldetését: megmenti szülőföldjét, ám ehhez hihetetlen bátorságra és elszántságra lesz szüksége.

Szereposztás:
Indián fiú, Kenai: Mohácsi Márk
Ezredes, James Cooper: Pintér Tibor
Ezredes felesége, Jenna: Ilyés Jenifer
Indián lány, Nair: Pápai Kíra
Apacs törzsfőnök: Varga Viktor
Ősanya: Papadimitriu Athina
Gügye indiánok: Bányavölgyi Donáta, Bíró Bálint
Amerikai katonák: Bencze Sándor, Gazdik Dávid
Indián lányok: Ambrus Izabella, Poór Vivien

Az előadás kezdete: 20:00

A műsor 2 x 50 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást felnőtt vendégeinknek. A két felvonás közötti 20 perces szünetben büfé várja a nagyérdeműt mindenféle finomsággal és frissítővel.

Az előadást vacsorával egybekötve is megtekintheti!

Jegyek

Felnőtt előadásjegy - Szilaj202012 éves kortól4 500 Ft
464 elérhető
Gyermek előadásjegy - Szilaj20206-11 év3 500 Ft
94 elérhető
Kisgyermek előadásjegy - Szilaj20203-5 évIngyenes
Korlátlan elérhető
Felnőtt előadásjegy VACSORÁVAL - Szilaj202012 éves kortól8 400 Ft
16 elérhető
Gyermek előadásjegy VACSORÁVAL - Szilaj20206-11 év5 400 Ft
5 elérhető
Kisgyermek előadásjegy VACSORÁVAL - Szilaj20203-5 év1 500 Ft
5 elérhető
Felnőtt előadásjegy EGÉSZ NAPOS - Szilaj202012 éves kortól9 400 Ft
10 elérhető
Gyermek előadásjegy EGÉSZ NAPOS - Szilaj20206-11 év6 400 Ft
5 elérhető
Kisgyermek előadásjegy EGÉSZ NAPOS - Szilaj20203-5 év1 500 Ft
5 elérhető

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Szállással egybekötött ajánlatért tekintse meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattintson ide!

Légy Te az egymilliomodik látogatónk, és nyerj wellness pihenést!

Az Élménybirtok látogatói számát tekintve hamarosan meghaladjuk az 1.000.000 látogatót, ezért azt a személyt, aki megvásárolja az egymilliomodik belépőjegyet megünnepeljük, és megjutalmazzuk! A szerencsés látogató egy emléktáblával és egy wellness pihenéssel gazdagodik, melyet a Puchner Kastélyszállóban tölthet el kedvesével. Az utalvány tartalma: szállás 2 éjszakára standard szobában történő elhelyezéssel, félpanziós ellátás, a vacsora ideje alatt korlátlan italfogyasztással, valamint 4 wellness részleg használata.

Jó tudni!

  • Az előadás szabadtéren, a Lovagi Küzdőtéren kerül megtartásra. Javasoljuk, hogy a késői időpontra tekintettel (20:00-22:00) hozzon magával hosszú öltözéket, a teljes kényelem érdekében esetlegesen párnát, plédet.
  • Az előadás gondtalan élvezetét szeretnénk Önnek biztosítani, melyhez a nézők számának korlátozására van szükség. Így kérjük, hogy előzetesen vásárolja meg jegyét online vagy foglalja le telefonon/e-mailben, hogy helyét garantálni tudjuk.
  • A vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző csütörtök 12:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző péntek 18:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Az előadáson és a vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltsa meg jegyét online.
  • A vacsora 18:00 órakor kezdődik, étkezés érkezési sorrendben.
  • A előadás helyszíne, a Lovagi Küzdőtér, valamint a vacsora helyszíne az Élménybirtok jegypénztára felől közelíthető meg.
  • Rossz idő esetén az előadás zárt, fedett térben kerül megtartásra.

Jegyrendelés: +36 72 459 547, 548-as telefonszámok egyikén vagy a info@elmenybirtok.hu e-mail címen!