Nemzeti Lovas Színház: Aladdin – második előadás

2021. július 10.

A Bikali Nyári Fesztivál programja: A Nemzeti Lovas Színház idén az Aladdin című családi musical előadásával szórakoztatja nézőit. A lovas színházi előadást összesen 7 alkalommal mutatjuk be.

Aladdin, az agrabai nincstelen utcakölyök varázslatos meséjét mutatja be a Nemzeti Lovas Színház legújabb családi musical-e. A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalál egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, amely megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti. Aladdin maga mögött szeretné hagyni a tolvajok világát, mert hisz benne, hogy nagyobb dolgokra hivatott, ám hogy a hatalmas szultán gyönyörűséges lányának a szerelmét is elnyerheti – abban még ő sem reménykedik.

A fordulatokban gazdag musicalben a jó és rossz harca, a hihetetlen varázslatok és a misztikus keleti világ csodái váltakoznak, ahol káprázatos mágiák és lovas attrakciók varázsolják el a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Szereposztás:
Aladdin: Mohácsi Márk
Jázmin: Ilyés Jenifer
Dzsini: Pintér Tibor
Jafar: Gazdik Dávid
Amira: Pápai Kíra

Az előadás kezdete: 20:00

A műsor 2 x 50 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek. A két felvonás közötti 20 perces szünetben büfé várja a nagyérdeműt mindenféle finomsággal és frissítővel.

Az előadást vacsorával egybekötve is megtekintheti!

Jegyek

Az Aladdin – családi musical előadásra 3 típusú jegy kapható:

 • Csak az előadásra érvényes.
 • Az előadáson kívül vacsorával is megvendégeljük.
 • Az egész napos jegy tartalma: egész napos belépő az Élménybirtok programjaira, vacsora, előadásjegy.
Felnőtt előadásjegy12 éves kortól5 000 Ft
324 elérhető
Gyermek előadásjegy6-11 év4 000 Ft
33 elérhető
Kisgyermek előadásjegy3-5 évIngyenes
17 elérhető
Felnőtt előadásjegy VACSORÁVAL12 éves kortól8 900 Ft
12 elérhető
Gyermek előadásjegy VACSORÁVAL6-11 év5 900 Ft
5 elérhető
Kisgyermek előadásjegy VACSORÁVAL3-5 év1 500 Ft
3 elérhető
Felnőtt előadásjegy EGÉSZ NAPOS12 éves kortól9 900 Ft
6 elérhető
Gyermek előadásjegy EGÉSZ NAPOS6-11 év6 900 Ft
3 elérhető
Kisgyermek előadásjegy EGÉSZ NAPOS3-5 év1 500 Ft
1 elérhető

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Szállással egybekötött ajánlatért tekintse meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattintson ide!

Jó tudni!

 • Az előadás szabadtéren, a Lovagi Küzdőtéren kerül megtartásra. Javasoljuk, hogy a késői időpontra tekintettel (20:00-22:00) hozzon magával hosszú öltözéket, a teljes kényelem érdekében esetlegesen párnát, plédet.
 • Az előadás gondtalan élvezetét szeretnénk Önnek biztosítani, melyhez a nézők számának korlátozására van szükség. Így kérjük, hogy előzetesen vásárolja meg jegyét online vagy foglalja le telefonon/e-mailben, hogy helyét garantálni tudjuk.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző csütörtök 12:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • Az előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző péntek 18:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • Az előadáson és a vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltsa meg jegyét online.
 • A vacsora 18:00 órakor kezdődik, étkezés érkezési sorrendben.
 • A előadás helyszíne, a Lovagi Küzdőtér, valamint a vacsora helyszíne az Élménybirtok jegypénztára felől közelíthető meg.
 • Rossz idő esetén az előadás zárt, fedett térben kerül megtartásra.
 • Az Élménybirtok rendezvényeire a 264/2021 (V 21.) kormányrendelet alapján maximum 500 fő léphet be, ezért figyelmükbe ajánljuk online jegyeik mielőbbi megvételét, hogy helyüket biztosítsák az előadásra.
 • Kérjük vegye figyelembe, hogy a vacsorás és az egész napos jegyek vásárlása esetében védettségi igazolvány megléte szükséges! A vacsora zárt térben történő megtartása miatt, munkatársaink a belépésnél ellenőrizni fogják.
 • Kérjük, figyeljék az aktuális rendelkezéseket, mert a jegyértékesítés ez alapján változhat.

Jegyrendelés: +36 72 459 547, 548-as telefonszámok egyikén vagy a info@elmenybirtok.hu e-mail címen!