Lovagok csatája – promóciós játék

2022. április 16. -november 2.

Bátor lovagjaink ismét megküzdenek látogatóink szavazataiért! A legtöbb szavazatot kapó lovag és egy szerencsés szavazó értékes nyereményekkel gazdagodik! Döntsd el Te, hogy a Piros, a Kék, a Lila vagy a Fekete lovag érdemli-e a díjakat!

Értékes nyeremények

A legtöbb szavazatot gyűjtő lovag nyereménye: A szerencsés lovag vándorserleggel és saját zászlóval gazdagodik!

Egy szerencsés szavazó nyereménye: családi utalvány az Élménybirtokra (2 fő felnőtt és 2 fő 6-18 év közötti gyermek részre szóló jegy), amit 2022. november 12-én használható fel az Élménybirtok Márton Napi Fesztiválján. Ez alkalommal szerencsés látogatónkat tiszteletbeli lovaggá avatjuk a “Lovagok csatája– A döntő viadal” elnevezésű programunk keretében, amit ezen napon tartunk!

Szavazás

2022. április 16. és november 02. között Élménybirtokos belépőjegyeddel szavazhatsz kedvenc lovagodra. Nincs más dolgod, mint az érvényes jegyedet olvashatóan kitölteni, és a Lovagi Küzdőtérnél található, a választott lovag színének megfelelő ládába dobni! A szavazatokat 2022. november 3-án összesítjük és ekkor sorsoljuk ki a szerencsés szavazót is, akit e-mailben vagy telefonon értékesítjük. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2022. november 12-én az Élménybirtok Márton Napi Fesztiválján kerül sor. A szerencsés látogatónkat egy Lovagok csatája– A döntőt viadal elnevezésű program keretében tiszteletbeli lovaggá avatjuk!

A játékszabályzat a helyszínen kerül kifüggesztésre.