Lovagok csatája – jubileumi nyereményjáték

2020. május 30. – október 24.

10 éves az Élménybirtok, ezért bátor lovagjaink megküzdenek látogatóink szavazataiért! A legtöbb szavazatot kapó lovag és egy szerencsés szavazó értékes nyereményekkel gazdagodik! Döntsd el Te, hogy a Piros, a Kék, a Zöld és a Fekete érdemli-e a díjakat!

ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK

A szerencsés lovag vándorserleggel és saját zászlóval gazdagodik! Mindezeken felül még egy vacsorát is elkölthet választott párjával a Puchner Kastélyszálló Lovagtermében!

Egy szerencsés szavazó családi utalványt (2 fő felnőtt és 2 fő 6-18 év közötti gyermek részre szóló jegyet) nyer, amit 2020. november 7-én használhat fel az Élménybirtok Márton Napi Fesztiválján. Ez alkalommal szerencsés látogatónkat tiszteletbeli lovaggá avatjuk a Lovagi torna – A döntő viadal elnevezésű programunk keretében, amit ezen napon tartunk!

SZAVAZÁS

2020. május 30. és október 24. között Élménybirtokos belépőjegyeddel szavazhatsz kedvenc lovagodra. Nincs más dolgot, mint az érvényes jegyedet olvashatóan kitölteni, és a Lovagi Küzdőtérnél található, a lovag színének megfelelő ládába dobni! A szavazatokat 2020. október 25-én összesítjük és ekkor sorsoljuk ki a szerencsés szavazót is, akit e-mailben vagy telefonon értesítünk. Az eredményhirdetésre 2020. november 7-én az Élménybirtok Márton Napi Fesztiválján kerül sor. A szerencsés látogatónkat egy Lovagi torna – A döntőt viadal elnevezésű program keretben tiszteletbeli lovaggá avatjuk!

Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesüljön első kézből: iratkozzon fel Facebook oldalunkra!

Képek a Lovagok csatájáról