Különleges keddi program

2022. május 24.

Ezen a különleges kedden középkori kézműveskedéssel, izgalmas újdonságokkal és meglepetésekkel készülnek az Élménybirtok lakói! Az aprónépre különféle, kacagtató, zenés előadás vár! A nap zárásaként szurkolj kedvenc lovagodnak a Lovagi tornán! Fedezd fel mobil applikációnkat is!

Bikalon vár az újabb családi kaland!Lovagok csatája – döntsd el ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le szavazatod kedvencedre és segítsd őt és persze, saját magadat a fantasztikus nyereményekhez!

IDŐPONT LEÍRÁS
10:00 Nyitás
10:00-17:00 Megújult interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Kovácsműhely, Boszorkányház és a Tündérkert
10:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
10:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Várnak a Mesefaluban egy kis kézműveskedéssel a “Zöld Diófa Csárda” – Kézműves Udvarban és Vízimalomban, kovácsolással a Kovácsműhelyben. Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a mézeskalács készítő, a karikatúra rajzoló, mézárus, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, az ólomkatona festő, a könyvkötő, a szabóműhelyben a reneszánsz ruha készítő, kanál díszítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
10:00-14:30 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
10:00-14:30 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
11:00-11:30 Varázsbarangolás – játékos előadás Ugi mamával, a varázsbanyával a Puchner Pódiumon (Rossz idő esetén a György teremben
12:00-15:00 Finom falatok órája a Fehér Hattyú Fogadóban
14:00-14:30 Lovagkaland – egy ifjú kóborlásai a lovaggá válás nehéz útján a György teremben
15:00-15:30 Lovagi torna – látványos lovas előadás a Lovagi Arénában
16:00-17:00 Kézművesek órája – Vásárfia vár a műhelyekben!
17:00 Zárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jó tudni!

  • Programjaink minden időjárási körülmények között megtartásra kerülnek.
  • Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesülj első kézből: kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre!

Képek