Középkori séta Bikalon

2015. április 19.

Az Európai Unióból érkező támogatási forrásokból az elmúlt nyolc évben több mint 63 ezer fejlesztés valósult meg, közülük számos projekt színfalai mögé pedig idén is betekinthetnek az érdeklődők. Az egyre ismertebb és népszerűbb rendezvénysorozat keretében 2015. április 19-én egy ingyenes körbevezetés keretében tekinthetik meg az érdeklődők az Élménybirtokot.

A 2 órás, ingyenes program alatt megtekinthetik a középkori falut, az óvárost, a főteret, a György termet és a Lovas istállót.

Ajándékként pedig minden látogató egy 50%-os kupont kap, mellyel visszatérve megtekintheti az Élménybirtok standard programját bármely hivatalos nyitva tartási napon.

A körbevezetés 10:00-12:00 óra között kerül megrendezésre, a gyülekező 9:30-tól 10:00-ig tart a Puchner Kastélyszálló recepcióján.

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melynek határideje 2015. április 16.

Regisztráció: http://nyiltnap.szechenyi2020.hu/ (Dél-Dunántúl/Reneszánsz Élménybirtok)

Jó tudni!

  • A látogatás során javasolt a lapos talpú lábbeli viselete.
  • Kérjük, hogy szélsőséges időjárás esetén az érkezés reggelén a + 36 72 459 546-os telefonszámon érdeklődjön a nyitva tartásról! Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesüljön első kézből: iratkozzon fel Facebook oldalunkra!

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN