Iskoláknak osztálykirándulásokra

Egész évben

Osztálykirándulás, mint értékes maradandó élmény? Nálunk lehetséges: a bikali Élménybirtok Magyarország egyedülálló interaktív kalandparkja, ahol a hétköznapok pont úgy zajlanak, mint fél évezreddel ezelőtt a középkorban.

A 7,5 hektáron elhelyezkedő középkori tematikus parkunk sokoldalú szórakozást, és garantáltan felejthetetlen élményeket nyújt nemtől, kortól függetlenül mindenki számára. Rengeteg felfedeznivaló vár a tanulókra, amely során tananyaghoz kapcsolódó hasznos ismereteket is elsajátíthatnak az egész napos utazásuk során. Az ingergazdag környezetben változatos előadások, pazar látványvilág varázsolja el az időutazókat, akik néhány óra erejéig kilépve a 21. századból igazi felfedezőkké válhatnak. A birtokon a játékos élmények mellé szellemi érték is társul, a gyerekek saját érdeklődési körüknek megfelelően látogathatják meg a különböző helyszíneket, programokat. Programjaink rossz idő esetén is megtartásra kerülnek, így eső esetén is garantált az önfeledt szórakozás.

Az óvárosi Apródképzőben fegyverbemutató és táncpercek, a faluban állatsimogató, szerte a birtokon, a különböző középkori mesterek műhelyeiben pedig kézműves tevékenységek (egyebek mellett vesszőfonás, fazekasság, ékszerkészítés, bőrművesség, ólomkatona-festés, könyvkötés, díszdobozkészítés, ötvösművesség vagy éppen tűzzománckészítés) várják az érdeklődőket.

A fabatkás foglalkozások során a gyermekek különleges élményekkel gazdagodhatnak: a hintózás, a lovaglás, az íjászat, a vívás, a labirintusjáték, a bikali hétpróba és a számos más, testet, lelket és szellemet is formáló program a felfedezés örömén túl igazi sikerélményt nyújt az ifjaknak.

Az óvárosi szabómester műhelyében egész évben kölcsönözhetők középkori jelmezek, melyeket a látogatók az Élménybirtokon töltött idő alatt magukra is ölthetnek, hogy még inkább korhű legyen a bikali kalandozás.

Apródképző foglalkozás diákoknak
Különlegessé szeretné tenni diákjai részére a kirándulás élményét. Erről is gondoskodunk: korosztályos, korcsoportos egyéni és közösségformáló játékokkal, előadásokkal.
További információért kattintson ide.

Diákszállás
Zöld övezetben található diákszállásunk 28 diák és 2 kísérő részére nyújt szállást és igény esetén ellátást is.
Az épülethez hatalmas fedett teraszok, részben térkövezett és nagyobb részben füves udvar tartozik.
További információkért kattintson ide.

Kedvezményes árak osztálykirándulásra 2017

Grátisz belépést biztosítunk minden 20. tanuló után 2 kísérő, illetve a buszsofőr részére.

KATEGÓRIÁK ELŐ- ÉS UTÓSZEZON

(január 1. – április 30. és
szeptember 1. – december 9.)
FŐSZEZON

(május 1. – augusztus 31.)
Diák belépőjegy 1.500 Ft/fő 1.800 Ft/fő
Felnőtt belépőjegy 1.700 Ft/fő 2.000 Ft/fő
Gyermekmenü (6-14 éves korig):
Gulyásleves, sütemény
600 Ft/fő 600 Ft/fő
Gyermekmenü (14-18 éves korig):
Gulyásleves, rántott karaj, sült burgonya, savanyúság, sütemény
1.200 Ft/fő 1.200 Ft/fő
Felnőttmenü (18 év felett):
Grill csirkemell, párolt rizs, párolt zöldség, sütemény
1.500 Ft/fő 1.500 Ft/fő
1 órás Apródképző foglalkozás 900 Ft/fő 900 Ft/fő
2 órás Apródképző foglalkozás 1.300 Ft/fő 1.300 Ft/fő
Diákszállás (28 diák és 2 kísérő részére) 2.500 Ft/fő-től 2.500 Ft/fő-től
Menekülőszoba (maximum 20 fő) 1.000 Ft/fő 1.000 Ft/fő

Csoportos étkezés igénybe vételekor egy, azonos menü választására van lehetőség. Ételérzékenység esetén a speciális kéréseket (például lisztérzékenység) szíveskedjenek előre jelezni. Amennyiben előre nem rendelnek ebédet, úgy a helyszínen sós és édes péksütemények vásárlására van lehetőség az Élménybirtok pékségében, illetve kemencében készült ételeket fogyaszthatnak az Óváros fogadójában.

Annak érdekében, hogy extra kedvezményes árakat biztosíthassunk Önöknek 2017-re csomagajánlatokat dolgoztunk ki. Minél több szolgáltatásunkat veszi igénybe osztályával, annál jobban járnak. Kedvezményes csomagajánlatainkért kérje egyedi ajánlatunkat.

Bővebb információért, szervezéssel és ajánlatkéréssel kapcsolatosan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN