Iskoláknak osztálykirándulásokra

Egész évben

Osztálykirándulás, mint értékes maradandó élmény? Nálunk lehetséges: a bikali Élménybirtok Magyarország egyedülálló interaktív kalandparkja.

A 7,5 hektáron elhelyezkedő középkori tematikus parkunk sokoldalú szórakozást, és garantáltan felejthetetlen élményeket nyújt nemtől, kortól függetlenül mindenki számára. Rengeteg felfedeznivaló vár a tanulókra, amely során tananyaghoz kapcsolódó hasznos ismereteket is elsajátíthatnak az egész napos utazásuk során. Az ingergazdag környezetben változatos előadások, pazar látványvilág varázsolja el az időutazókat, akik néhány óra erejéig kilépve a 21. századból igazi felfedezőkké válhatnak. A birtokon a játékos élmények mellé szellemi érték is társul, a gyerekek saját érdeklődési körüknek megfelelően látogathatják meg a különböző helyszíneket, programokat. Programjaink rossz idő esetén is megtartásra kerülnek, így eső esetén is garantált az önfeledt szórakozás.

Az óvárosi Apródképzőben fegyverbemutató és táncpercek, a faluban állatsimogató, szerte a birtokon, a különböző középkori mesterek műhelyeiben pedig kézműves tevékenységek (egyebek mellett bőrművesség, ólomkatona-festés, könyvkötés, díszdobozkészítés, ötvös művesség vagy éppen tűzzománc készítés) várják az érdeklődőket.

A fabatkás foglalkozások során a gyermekek különleges élményekkel gazdagodhatnak: a hintózás, a lovaglás, az íjászat, a vívás és a számos más, testet, lelket és szellemet is formáló program a felfedezés örömén túl igazi sikerélményt nyújt az ifjaknak.

Az óvárosi szabómester műhelyében egész évben kölcsönözhetők középkori jelmezek, melyeket a látogatók az Élménybirtokon töltött idő alatt magukra is ölthetnek, hogy még inkább korhű legyen a bikali kalandozás.

Apródképző foglalkozás diákoknak
Különlegessé szeretné tenni diákjai részére a kirándulás élményét? Erről is gondoskodunk: korosztályos, korcsoportos egyéni és közösségformáló játékokkal, előadásokkal. Négy új fantasztikus foglalkozás 2021-ben: Emoji avagy fesd meg a hangulatod – kreatív foglalkozás, Tiéd a vár! – osztályok közötti ügyességi verseny, Hercegnőképző Virág kisasszonnyal – játékos interaktív foglalkozás kis gyermekeknek, Tragédia: az ember – Madách Imre: Az ember tragédiája című műve újragondolva, játékos feldolgozó előadás és foglalkozás.
További információért kattintson ide.

Újdonságok

Lovagkaland – egy ifjú kóborlásai a lovaggá válás nehéz útján. Nagyon szerettétek a Lovagmesét (mi is), emiatt tovább kísérjük útján a kalandba csöppent ifjút. A bámulatos történet folytatódik. Megtudhatjátok, hogy Főhősünk átvágja-e a magát a Titkok Rengetegén, hol az Árnyak hada él vagy elkóborol messze, a Nyafka Kisasszonykát feledve…

Új, gyerekeknek szóló játékos kvíz a mobilodra! Egyre nehezebb a gyerekek figyelmét felkelteni, ezért a birtok megismerését egy új applikációval tesszük érdekessé, amit le tudnak tölteni ingyen. Válassz egy mesterséget a telefon segítségével, majd keresd fel az Élménybirtok területén található interakciós pontokat, és az ott feltett kérdésekre válaszolj. A játék során elért teljesítményed után virtuális kitűzőket kapsz. Juttass el minden karaktert a mester szintre, és nyerhetsz értékes ajándékutalványaink közül! Virtuális kalandra fel!

Kedvezményes árak osztálykirándulásra 2021

Grátisz belépést biztosítunk minden 20. tanuló után 2 kísérő, illetve a buszsofőr részére.

KATEGÓRIÁK ELŐ- ÉS UTÓSZEZON

(január 1. – április 30. és
szeptember 1. – december 18.)
FŐSZEZON

(május 1. – augusztus 31.)
Diák belépőjegy 1.500 Ft/fő 2.000 Ft/fő
Felnőtt belépőjegy 2.000 Ft/fő 2.400 Ft/fő
Menü:
Bolognai spagetti
800 Ft/fő 800 Ft/fő
Apródképző foglalkozás, vagy előadás 900 Ft/fő 900 Ft/fő
Apródképző előadás és foglalkozás 1.500 Ft/fő 1.500 Ft/fő
ÚJ! Tragédia: az ember – Apródképző előadás 1.500 Ft/fő 1.500 Ft/fő
ÚJ! Tragédia: az ember – Apródképző előadás és foglalkozás 2.000 Ft/fő 2.000 Ft/fő

Csoportos megrendelés esetén az ebédet csak a csoport minden tagja számára tudjuk biztosítani. Az étkezés menza jellegű (műanyag tányérok és evőeszközök állnak rendelkezésre). Az étkezés helyszíne szabadtéren, fedett helyen található. Ételérzékenység esetén nem tudjuk biztosítani az étkezést. Amennyiben előre nem rendelnek ebédet, úgy a helyszínen sós és édes péksütemények vásárlására van lehetőség az Élménybirtok pékségében, illetve kemencében készült ételeket fogyaszthatnak az Óváros Fogadójában.

Bővebb információért, szervezéssel és ajánlatkéréssel kapcsolatosan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: