Halloween-i Élményprogram

2015. október 31.

Látogass el hozzánk Halloween napján! Faragj töklámpást, készíttess rémisztő arcfestést és középkori hajfonatot. Látogass el a Madaras Színpadra, mert királyi solymászunk legszebb ragadozó madarait hozza el nektek, hogy testközelből csodálhassátok meg röptüket! Lovagunk a középkor kedvelt fegyvereit, Kegyetlen Lajos pedig oly rettegett büntetéseit tárja a nézők elé. Majd miközben Zina, a kurtizán a boszorkánymágia rejtelmeibe vezeti be a nagyokat, a kicsiket játékos feladatok várják az Apródképzőben. Zárásképpen pedig ismerkedjetek meg a legendás nagyot mondó Münchhausen báró kalandjaival egy látványos lovas előadás keretében!

Bikalon vár az újabb családi kaland!

IDŐPONT LEÍRÁS
11:00 Nyitás
11:00-16:00 Fabatkás foglalkozások tárháza az Apródképzőben és Mézeskalácsos műhelyben:Tökfaragás, lámpáskészítés, Halloween-i dekorációk és jelmez kiegészítők készítése
11:00-16:00 Hajszobrászat és arcfestés a Fafaragó műhelyben
11:00-14:30 Labirintus játék a Birtok területén – Keress tarot kártyákat!
A játékokra a Malomban jelentkezhetsz!
12:00-12:30 Királyi solymász bemutató- ragadozó madár reptetés és ismeretterjesztő előadás a Madaras színpadon (Rossz idő esetén a György teremben)
13:00-13:30 Fegyverbemutató – lovagunk ismertetője a Katonai táborban (Rossz idő esetén az Apródképzőben)
13:30-14:30 Ítélkezés és végrehajtás – a középkor elrettentő példái Kegyetlen Lajostól a Déli-kapunál (Rossz idő esetén is látogatható)
14:30-15:30 Boszorkánymágia- napjaink önteremtő mágiái- Zina, a kurtizán előadása az Apródképző Színháztermében
14:30-15:30 Illahujja-hátadujja, pricc-pracc-prucc!- Játék gyerekekkel 1 Bikali Fabatka fejében! A foglalkozásra az Apródképzőben jelentkezhetsz!
15:55-16:00 Eredményhirdetés – napi játékok nyerteseinek kihirdetése a Lovagi Küzdőtéren (Rossz idő esetén a György teremben)
16:15-17:00 Münchausen báró kalandjai - látványos lovas előadás a Lovagi Küzdőtéren (Rossz idő esetén a György teremben)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jó tudni!

  • Az előadások gondtalan élvezetét szeretnénk Önnek biztosítani. Így kérjük, hogy előzetesen foglalja le belépőjegyét telefonon vagy e-mailben, hogy helyét garantálni tudjuk.

Kérjük, hogy szélsőséges időjárás esetén az érkezés reggelén a + 36 72 459 546-os telefonszámon érdeklődjön a nyitva tartásról! Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesüljön első kézből: iratkozzon fel Facebook oldalunkra!

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN