Fotópályázat – Bikali Élmények

2015. április 4. - augusztus 31.

A bikali Puchner Birtok az Élménybirtok 5 éves évfordulójának tiszteletére fotópályázatot hirdetett Bikali Élmények címmel, a bikali Élménybirtokon és a Puchner Kastélyszállóban megforduló, fotózást kedvelő látogatók és vendégek számára. Olyan fotókat vártunk, amelyek vagy az Élménybirtokon vagy a Puchner Kastélyszállóban készültek 2010. és 2015. között, és az ott szerzett élményeket mutatják be.

A fotókat zsűri értékelte, a legjobb 30 képet kiállítjuk. A legjobb három fotó készítője értékes díjat kap. A nyerteseket és a kiállításra kerülő fotók szerzőit e-mailben értesítjük. Az előzsűrizés során kiválasztott képeket közönségszavazásra bocsájtottuk, a győztes különdíjat kap.

A zsűri tagjai:

• Ozibiusz Anna törzsvendég, aki a legtöbb vendégéjszakát töltötte a Puchner Kastélyszállóban
• Vujity Tvrtko újságíró
• Somogyi György fotográfus
• Komprádt Károly fotográfus
• Kollár László, a Puchner Birtok tulajdonosa

A zsűri elnöke: Vujity Tvrtko újságíró

A fotópályázat fővédnöke: Kollár László, a bikali Puchner Birtok tulajdonosa

A nyeremények:
1. helyezett: 2 főre szóló 2 éjszakás wellness pihenés
2. helyezett: 30 ezer forintos utalvány
3. helyezett: 2 főre szóló vacsorameghívás esti programmal egybekötve

Közönségdíj:
1. Egy portré vagy családi fotósorozat az Élménybirtokon, melyet Somogyi György fotográfus készít.
2. Felfrissülés csomag
3. Családi Élménybirtok belépő

A nyerteseket e-mailben értesítjük.
A legjobb fotókból 2015. október 3-án kiállítás nyílik a Puchner Birtokon.

A pályázó 3 fotóval nevezhetett. A képeket a foto@elmenybirtok.hu e-mail címen vártuk 2015. április 4-től 2015. augusztus 31-ig, legfeljebb 5 mondatos kísérőszöveggel, címmel. Kizárólag az erre a címre érkező képeket tudtuk elfogadni. Beküldéskor kértük a fotós nevét, elérhetőségeit (érvényes e-mail cím és telefonszám) is megadni.

A képek esetén az elvárt fileformátum ‘jpg’ volt. A file-ok mérete legfeljebb 3 MB, a felbontás minimum 1024×768 pixeles kellet, hogy legyen. A kiállításra kerülő képek esetében a szervezők nagyfelbontású fotót kértek.

A pályázók hozzájárultak ahhoz, hogy a szervezők a személyes adataikat kezeljék. A pályázó hozzájárult ahhoz, hogy a pályázatot szervező Hella ’91 Kft. a képeket a saját kiadványaiban korlátozás nélkül bemutassa. A pályázó írásban kijelentette, hogy a kép szerzői jogaival Ő rendelkezik, a kép nem sérti harmadik személy jogait és problémák esetén minden felelősséget magára vállal. A nyeremények át nem ruházhatók, készpénzre nem válthatók.

A fotópályázat nyertesei:

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN