Fotópályázat – 10 éves az Élménybirtok

2020. március 10.-május 31.

A bikali Puchner Birtok az Élménybirtok 10 éves évfordulójának tiszteletére fotópályázatot hirdet 10 éves az Élménybirtok címmel, a bikali Élménybirtokon és Puchner Kastélyszállóban megforduló, fotózást kedvelő látogatók és vendégek számára. Olyan fotókat várunk, amelyek vagy az Élménybirtokon vagy a Puchner Kastélyszállóban készültek 2010. és 2020. között, és az ott szerzett élményeket mutatják be.

A pályázó 3 fotóval nevezhet. A képeket a foto@elmenybirtok.hu e-mail címen várjuk 2020. május 31-ig, legfeljebb 5 mondatos kísérőszöveggel, és címmel. Kizárólag az ide érkező képeket tudjuk elfogadni. Beküldéskor kérjük a fotós nevét, elérhetőségeit (érvényes e-mail cím és telefonszám) is megadni.

A képek esetén az elvárt fileformátum: jpg. A file-ok mérete legfeljebb 3 MB, a felbontás minimum 1024×768 pixeles legyen. A kiállításra kerülő képek esetében a szervezők nagyfelbontású fotót kérnek.
Az előzetesen átválogatott fotókat a Puchner Birtok Facebook oldalán a képek közé Fotópályázat – 10 éves az Élménybirtok című mappába töltjük fel. Az első három legtöbb lájkot kapott kép szerzője lesz a nyertes. Az első 30 legtöbb lájkot kapott képet az Élménybirtokon kiállítjuk. A nyerteseket a Facebookon egy poszt formájában hozzuk nyilvánosságra, és mellette emailben értesítjük. A kiállításra kerülő fotók szerzőit e-mailben értesítjük.

Szavazás:

 • Közönségszavazás a Facebookon
 • Eredményhirdetés: 2020. június 1. Pünkösdhétfő

A nyeremények:

 • I. helyezett:
  50.000 Ft értékű ajándékutalvány a Puchner Kastélyszállóba és az Élménybirtokra.
 • II. helyezett:
  25.000 Ft értékű ajándékutalvány a Puchner Kastélyszállóba és az Élménybirtokra
 • III. helyezett:
  10.000 Ft értékű ajándékutalvány a Puchner Kastélyszállóba és az Élménybirtokra

A legjobb fotókból 2020. június 27-én kiállítás nyílik a Puchner Birtokon.

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezők a személyes adataikat kezeljék. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pályázatot szervező Hella ’91 Kft. a képeket a saját kiadványaiban korlátozás nélkül bemutassa. A pályázó írásban kijelenti, hogy a kép szerzői jogaival Ő rendelkezik, a kép nem sérti harmadik személy jogait és problémák esetén minden felelősséget magára vállal. A nyeremények át nem ruházhatók, készpénzre nem válthatók.

Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesüljön első kézből: iratkozzon fel Facebook oldalunkra!