Februári családi előadások

2020. február 1., 8., 15., 22., 29.

Februári családi előadásokkal vár az Ágens Társulat és a Bikali Élményszínház! Az előadások létszámfüggők, ezért előzetes bejelentkezés szükséges az eloadas@elmenybirtok.hu e-mail címen vagy a +36 72 459 547-es telefonszámon! A jelentkezési határidőt az előadásoknál feltüntettük.

Minden héten felejthetetlen programokkal készülünk!

Jegyár

KATEGÓRIA ÁR
Felnőtt (13 éves kortól) 1.500 Ft/fő/alkalom
Gyermek (3-12 év között) 1.000 Ft/fő/alkalom
Kisgyermek (0-2 év között) ingyenes

Az árak bruttó árak és az Áfát tartalmazzák. A jegyár érkezéskor a Puchner Kastélyszálló recepcióján fizetendő.

Fegyverbemutató György lovaggal

2020. február 1. 20:00
Jelentkezési határidő: 2020. február 1. 17:00
Az előadás időtartama: 45 perc

A harci leleményeiről és képzettségéről messze földön híres lovagunk megismerteti az érdeklődőket a középkori fegyverek titokzatos világával, a kardforgatás mikéntjével, a lovagi küzdelem szabályaival. Nézzétek, hallgassátok egy nagy harcos interaktív élménybeszámolóját. Ha megtanultál kérni, akkor tán a fegyvereit is megérintheted.

A fényteremtő

2020. február 8. 20:30
Jelentkezési határidő: 2020. február 8. 17:00
Az előadás időtartama: 25 perc

Egyedülálló zenés fénymágia! Fény és árnyék, a jó és a rossz örök harca. Nincs egyik, a másik nélkül. S ha egy fény kihuny, felgyúl egy másik. Ez az örök körforgás lényege. Magyarországon elsőként, és egyedülálló módon, fény technikusaink intelligens lámpák, és különleges hanghatások segítségével, egy varázslatos világba kalauzolják el Önöket, ahol az idő megszűnik létezni, s a képzelet alkotta térnek semmi sem szab határt. Az előadást 0-99 éves korig ajánlott!

Svindli Cirkusz

2020. február 15. 20:00
Jelentkezési határidő: 2020. február 15. 17:00
Az előadás időtartama: 45 perc

A Cirkusz egy kicsit fanyar, egy kicsit merész, egy kicsit veszélyes… Van, persze, nagyon veszélyes és félelmetes cirkusz is, a miénk nem az. Ez az előadás minden lesz, csak nem az, amit eddig gondoltál róla. Mi történik, ha az A’la Kámu társulat valahol megjelenik? Minden igaz, csak nem úgy, ahogy azt te megszoktad. Máshogy lesz az.
Láthatod A Világ Legerősebb Emberét, egy vagy két Varázslót, egy Kötéltáncost, s némely fura, csak nálunk látható cirkuszi mutatványost.
S a Konferanszié! Ő a legjobb. Miattunk hagyott ott egy turnét, meg csapot-papot, hogy itt mutathassa tudományát, s segítse cirkuszunk e fejlődő ágát. S ha ismered a humort, s van benned élc, tudni fogod, mi az mi vicc, mi poén, mi komédia vagy csak egy szellemes megjegyzés. Érezned kell, hogy mit hiszel igaznak, mely mutatványost véled valósnak. Kamu vagy nem kamu? Tartsd meg magadnak.

Flúgos zenetörténet avagy Túl a Looperencián…

2020. február 22., 29. 20:30
Jelentkezési határidő: az előadás napján 17:00
Az előadás időtartama: 40 perc

Mindegy milyen zenét szeretsz, mi szól a rádiódból, mit dúdolsz napra-nap, mire mozdul meg a lábad, hány éves vagy, s mennyinek érzed magad. Ezen az estén mindezt elfelejtheted. Ez a hang hatni fog rád, magával ragad, s nem ereszt. Szeretni fogod és újra meg akarod nézni, meg megint…
A Flúgos zenetörténet –ben nemcsak az ének sokféleségét élvezheted, hanem rendkívül izgalmas történeteknek és az ezekben rejlő humornak is a részese lehetsz. Igazi zenei kaland, hisz, te is tudod, hogy a lét kaland, mi más lehet.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jó tudni!

  • Az előadások létszámfüggők, ezért előzetes bejelentkezés szükséges az eloadas@elmenybirtok.hu e-mail címen vagy a +36 72 459 547-es telefonszámon!
  • A jelentkezési határidőt az előadásoknál feltüntettük.
  • Az Élménybirtok a Puchner Kastélyszálló felől közelíthető meg, a szálloda parkolója az autók rendelkezésére áll. A jegyeket a szálloda recepcióján tudják megváltani!
  • Gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján az előadás kezdése előtt 30 perccel, kollégánk kíséri Önöket az előadás helyszínére.

Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesüljön első kézből: iratkozzon fel Facebook oldalunkra!

Képek az előadásokról