Egészségmegőrző nap az Élménybirtokon

2015. július 18.

A július 18-ai középkori időutazást 21. századi egészségmegőrző programokkal színesítjük! Óvja egészségét!

Múltat idéző falusi porták, óvárosi céhes kézműves műhelyek, ahol mesteremberek élik dolgos mindennapjaikat, portékáikat kézzel készítik. Kalandos játékok a család apraja-nagyjának, hol tudásukat, erejüket, ügyességüket összemérhetik. Egészségmegőrző programok: véradás, testzsír-, vérnyomás- és vércukormérés, újraélesztés, gyerekeknek sebimitáció. Minden véradó ajándékban részesül!

Ebben az évadban különleges kedvezményekben részesülhetsz, ha 5-én születtél, ha 5 éves vagy, vagy ha az 5. házassági évfordulódat ünnepled. Olvasd el a részleteket!

Bikalon vár az újabb családi kaland!

IDŐPONT LEÍRÁS
11:00 Nyitás
11:00-18:00 Egészségmegőrző programok: véradás, testzsír-, vérnyomás- és vércukormérés, újraélesztés, gyerekeknek sebimitáció. Kérjük, hozzd magaddal a véradáshoz szükséges okiratokat.
11:00-15:30 Labirintus játék a Birtok területén – Keress tarot kártyákat!
A játékokra a Malomban jelentkezhetsz!
13:00-14:00 Ítélkezés és végrehajtás- a középkor elrettentő példái Kegyetlen Lajostól a Déli-kapunál. (Rossz idő esetén is látogatható!)
14:30-15:00 A Legio Nigra Legendája – látványos lovas előadás a Lovagi Küzdőtéren (Rossz idő esetén a György teremben)
15:30-16:15 Kurtizánképzés Zinával – szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak, avagy párterápia az Apródképző Színháztermében
15:30-16:15 Mese-barlang – Játék gyerekekkel 1 Bikali Fabatka fejében! A foglalkozásra az Apródképzőben jelentkezhetsz!
16:25-16:30 Eredményhirdetés – napi játékok nyerteseinek kihirdetése a György teremben
16:30-17:00 Gond nélkül élünk – mese komédia az egész család számára a György teremben
17:00-18:00 Kézműves pillanatok – vásárfia vár a műhelyekben! Megmaradt Bikali Fabatkáid a Mézeskalácsos műhelyben, Malomban és a Katonai táborban költheted el!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jó tudni!

  • Az előadások gondtalan élvezetét szeretnénk Önnek biztosítani. Így kérjük, hogy előzetesen foglalja le belépőjegyét telefonon vagy e-mailben, hogy helyét garantálni tudjuk.
  • Véradáshoz szükséges okiratok: TAJ kártya, véradó igazolvány, személyi igazolvány, lakcím kártya.

Kérjük, hogy szélsőséges időjárás esetén az érkezés reggelén a + 36 72 459 546-os telefonszámon érdeklődjön a nyitva tartásról! Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesüljön első kézből: iratkozzon fel Facebook oldalunkra!

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN