Bikali Nyári Fesztivál 2016

2016. július 2. - augusztus 27.

A nyár szépsége a fesztiválok és programlehetőségek sokféleségében rejlik. Klasszikus zene, hagyományőrzés, lovas színházi előadások, a tradíció és a modern elemek keveredése vár a Bikali Nyári Fesztiválon. Sőt, az idén még szállodai pihenést is nyerhetsz!

JÚLIUS 2., 16., 23., 30., AUGUSZTUS 6. – Hófehér és a hét törpe

A világhírű Grimm-mese életre kel musical formájában, lóhátról, kicsit új köntöst kapva a nagy hollywoodi sikerprodukciók mintáját követve.

JÚLIUS 9. – Mága Zoltán koncert

A programsorozat második elemeként fellép az Élménybirtok színpadán a világhírű Mága Zoltán, akit a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar kísér.

AUGUSZTUS 13. – Mátyás, az igazságos

Közkívánatra idén újra bemutatásra kerül a Mátyás, az igazságos családi rockmusical előadás a Nemzeti Lovas Színház és a bikali Élménybirtok színészeinek és lovasainak előadásában.

AUGUSZTUS 27. – Experidance Production – Gyöngyhajú Lány Balladája

Az ExperiDance Production bemutatja a Gyöngyhajú lány balladája című Omega Musicalt Pozsgai Zsolt rendezésében, Román Sándor koreográfiájával.

NYEREMÉNYJÁTÉK!

A 2016-os évben a Puchner Kastélyszálló fennállásának 20. évfordulója alkalmából minden előadáson egy szállodai pihenést sorsolunk ki a nézők soraiból. Foglalj jegyet, nézd meg az előadást és vidd haza Te a 2 személyes, 2 éjszakás szállodai utalványt.

Jó tudni!

  • Az előadás szabadtéren, a Lovagi Küzdőtéren kerül megtartásra. Javasoljuk, hogy a késői időpontra tekintettel (20:00-22:00) hozzon magával hosszú öltözéket, a teljes kényelem érdekében esetlegesen párnát, plédet.
  • Az előadások gondtalan élvezetét szeretnénk Önnek biztosítani. Így kérjük, hogy előzetesen foglalja le belépőjegyét telefonon vagy e-mailben, hogy helyét garantálni tudjuk.

Jegyrendelés: +36 72 459 546, 547, 548-as telefonszámok egyikén vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Kérjük, hogy szélsőséges időjárás esetén az érkezés reggelén a + 36 72 459 546-os telefonszámon érdeklődjön a nyitva tartásról! Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesüljön első kézből: iratkozzon fel Facebook oldalunkra!

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN