Bikali Nyári Fesztivál

2017. július 1. - augusztus 25.

A nyár szépsége a fesztiválok és programlehetőségek sokféleségében rejlik. Hagyományőrzés, lovas színházi előadások, a tradíció és a modern elemek keveredése vár a Bikali Nyári Fesztiválon.

Július 15.
ÉLMÉNYBIRTOK SAJÁT PRODUKCIÓ: KINIZSI – A LEGENDA ÉLETRE KEL

Tudd meg, hogy Kinizsi Pál, milyen kalandokba keveredett Mátyás király oldalán! A legenda életre kel, s Kinizsi Pál mágiával, szerelemmel, és kalandokkal teli útján keresztül csöppenhetünk bele egy történelmi mesevilágba.

Július 28.
NEMZETI LOVAS SZÍNHÁZ: A KÖR

Az életünk egy kör, amely egyszer bezárul, de addig minden pillanatát élvezni kell. A musical szereplői menekülve a társadalmi problémák és fesz ültségek elől a szerelemben, a szabadságban és a rockban keresnek menedéket, boldogságot.

Augusztus 25.
EXPERIDANCE: ÉN LEONARDO, A FÉNY SZÜLETÉSE

Zseniális művész, látnok tudós, nagyratörő építész, de milyen ember volt Leonardo da Vinci? Miből élt, kit szeretett, hitt-e Istenben? Az ExperiDance Production új táncjátéka ezeket a kérdéseket tárja fel, bemutatva a Leonardo életút kevésbé ismert, ellentmondásosan izgalmas epizódjait.
Részletek

Jó tudni!

  • Javasoljuk, hogy a késői időpontra tekintettel (20:00-22:00) hozzon magával hosszú öltözéket, a teljes kényelem érdekében esetlegesen párnát, plédet.
  • Rossz idő esetén az előadásokat fedett, zárt térben tartjuk.
  • Az előadások gondtalan élvezetét szeretnénk Önnek biztosítani. Így kérjük, hogy előzetesen foglalja le belépőjegyét telefonon vagy e-mailben, hogy helyét garantálni tudjuk.

Jegyrendelés: +36 72 459 546, 547, 548-as telefonszámok egyikén vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Kérjük, hogy szélsőséges időjárás esetén az érkezés reggelén a + 36 72 459 546-os telefonszámon érdeklődjön a nyitva tartásról! Legújabb programjainkért megéri rendszeresen visszajárni hozzánk – értesüljön első kézből: iratkozzon fel Facebook oldalunkra!

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN