Apródképző foglalkozás diákoknak

Egész évben

Különlegessé szeretné tenni diákjai részére a kirándulás élményét? Erről is gondoskodunk: korosztályos, korcsoportos egyéni és közösségformáló játékokkal, előadásokkal.

Apródképző foglalkozások:

 • Kézműves foglalkozások keretében oldottan, vidáman, jókedvűen, kooperatívan valósul meg a gyermekek motoros képességeinek fejlesztése. A kezük által készített munkadarab minden esetben örömforrás, amelyet természetesen hazavihetnek. Kézműves foglalkozások, amelyek közül választhatnak: nemezelés (3. osztálytól), agyagozás (1. osztálytól).
 • ÚJ! Emoji avagy fesd meg a hangulatod – kreatív foglalkozás 1. osztályos kortól! A diákok egy emojis, forgatható nyakláncot készíthetnek. Választhatnak a meglévő formák közük vagy akár újat is kitalálhatnak.
 • Rendkívüli történelem óra és harcászat – (1. osztálytól) Kalandozás a középkor történelmének világában 30 percben. A páncélzat és a fegyverek rendeltetés szerinti használatának megismerése. Mindezek után a diákok 2 általuk választott szolgáltatást választhatnak ki a következők közül: íjászat, vívás, lovas hintózás.
 • ÚJ! Hercegnőképző Virág kisasszonnyal – Játékos, vidám interaktív foglalkozás kis gyermekeknek (5-9 év között) 30 percben. Hogyan élt a középkorban egy hercegnő? Tényleg csak a szőke herceget várta a toronyban?
 • Hozz létre zenét – (11 éves kortól) Játékos interaktív zeneóra gyermekeknek, ahol átélhetik a zenekészítés izgalmát és örömét. Egyszerű dallamokból felépítenek egy zenei alapot, s merülnek vele a zene végtelen világába.
 • Drámajáték, táncház és illemtan (korosztályos, korcsoportos egyén és közösségformáló játékok) – Csoportos és egyéni fejlesztő gyakorlatok végzése korosztályoknak megfelelően. A viselkedési és kommunikációs problémák oldása, irányított módon, szakavatott vezető segítségével. Bepillantás a középkori nemesek viselkedési szokásaiba, illemkódex szabályaiba.
 • Drámajáték (12 éves kortól ajánlott) – Csoportos és egyéni fejlesztő gyakorlatok végzése korosztályoknak megfelelően. A viselkedési és kommunikációs problémák oldása, irányított módon, szakavatott vezető segítségével.
 • Amúgy Rómeó és Júlia, ahogy még sosem láttad – Előadás + feldolgozó foglalkozás: 10 éves kortól ajánlott interaktív, színházi előadás egy azt követő játékos feldolgozó órával. Olyan jó, hogy a diákok haza sem akarnak menni. Választható csak az előadás, és csak a foglalkozás is.
 • Szerelmi mesterképző diákoknak (10-18 év között) – (10-18 év között) a szerelmi élmény megélését és feldolgozását segítő foglalkozás korcsoportos bontásban. A képzés az iskolai szerelmi életet és az internet által kínált csapdák elemzését foglalja magába. Célja a méltó szerelmi tapasztalat. A fókuszban az önismeret felé történő közelítés áll. A témát részletesen bemutató anyagunkat konkrét érdeklődés esetén küldjük. Választható témák: Képzelet és valóság a szerelemben; A chat hálójában; Trend és káosz a neten; Jó csaj, jó pasi, like!
 • ÚJ! Tragédia: az ember – alias Az ember tragédiája. (13 éves kortól ajánlott) Madách műve újragondolva diákoknak és fiatal lelkű felnőtteknek, interaktív játék. Az előadást követi egy játékos feldolgozó foglalkozás, amelyben egy-egy színben és a darab egészében felmerülő rendkívül nehéz kérdésekre megoldási javaslatokat kapnak a diákok. Választható csak az előadás, és csak a foglalkozás is.

Apródképző foglalkozások díja:

Foglalkozás Időtartam Ár
Kézműves foglalkozás: agyagozás 45 perc 900 Ft/fő
Kézműves foglalkozás: nemezelés 60 perc 900 Ft/fő
Emoji avagy fesd meg a hangulatod 45 perc 900 Ft/fő
Rendkívüli történelem óra és harcászat 30 perc + 2 választott foglalkozás 900 Ft/fő
Hercegnőképző Virág kisasszonnyal 30 perc 900 Ft/fő
Hozz létre zenét! 45 perc 900 Ft/fő
Drámajáték, táncház, illemtan 45 perc 900 Ft/fő
Drámajáték 45 perc 900 Ft/fő
Szerelmi mesterképző diákoknak 60 perc 1.500 Ft/fő
Amúgy Rómeó és Júlia – előadás és foglalkozás 60 perc + 60 perc 1.500 Ft/fő
Amúgy Rómeó és Júlia – előadás 60 perc 900 Ft/fő
Amúgy Rómeó és Júlia – foglalkozás 60 perc 900 Ft/fő
Ember tragédiája – előadás és foglalkozás 60 perc + 60 perc 2.000 Ft/fő
Ember tragédiája – előadás 60 perc 1.500 Ft/fő
Ember tragédiája – foglalkozás 60 perc 900 Ft/fő

Jó tudni!

 • A megjelölt ár tartalmazza az oktatás díját és az anyagköltséget.
 • A foglalkozás alatt elkészített termékeket a gyerekek hazavihetik.
 • A foglalkozások minimum és maximum létszámkorlátosak.
 • A foglalkozásokon való részvételhez minden esetben előzetes egyeztetés szükséges.
 • Egy osztály számára egy foglalkozás választható.

Bővebb információért, szervezéssel és ajánlatkéréssel kapcsolatosan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Vélemények:

Egy Tanárnő tollából: “Tiszta környezet, a park tematikája és hangulata remek. A különböző Apródképző foglalkozásokon mindenki megtalálta a számára legérdekesebb programot. Az előadók mindvégig fenntartották a gyerekek érdeklődését. A kézműves foglalkozás mesterei is maximálisan gyerekközpontúak voltak.”

A szerelmi mesterképzőről: “Jó gondolat a gyerekeknek ilyen foglalkozást tartani, mert bár közhelynek tűnik, de hamarabb megnyílnak idegen személynek, mint a szülőknek. Azért is, mert valami érdekeset, valami mást várnak, mint amit otthon kapnának ugyanezen kérdéseikre. Ennél a korosztálynál, mély nyomot és örök emléket hagyhat egy-egy ilyen beszélgetés, melyet igényelnek is.”

Képek az Apródképző foglalkozásokról