4 elem januári előadás

2022. január 22.

Különleges látványszínházi előadással várunk, amely a négy elem elsöprő erejével, varázslatos lovas koreográfiával, fényshow-val, érzékletes és csodálatos világba repít el. A Bikali Élményszínház és az Ágens Társulat közel 10 éve nyújt minőségi kikapcsolódást a publikumnak. Az előadás lélegzetelállító vizuális effektekkel, a világ keletkezésének misztikus és örökérvényű történetét meséli el.

Semmi sem szab határt a fantáziának a 4 elem előadásban. Megnyílik egy lenyűgöző világ, a Teremtés ideje. Úgy, ahogy azt az ember képzeli.
A szédületes történet, mely a bámulatos látomásban megmutatkozik, nyomot hagy és élményt okoz. Az előadás lélegzetelállító vizuális effektekkel, lovas show-val, tánccal, csodálatos énekkel, a világ keletkezésének misztikus és örökérvényű történetét meséli el.

’Kezdetben volt a káosz, a végtelen tátongó űr. A szelek még nem keverték habosra a borszínű vizeket, a tenger zúgó hullámai sem ostromolták a föld peremét. A mindenséget betöltötte a roppant fekete szárnyú éj. Nem volt tér és idő, emberi fogalmakkal e lét nem értelmezhető. Ne próbáld megérteni, mi ez, csak fogadd magadba. A történet úgysem ellenőrizhető.’

Szereplők:
Gál Éva
Boudny Lídia Ágnes
Ferenc Gábor
Orlik István
Sárközi György
Kovács Eszter
Zám Attila
Zsolnai Dénes
Szigeti András
Tóth Tamás
Ágens
Gyenizse Andrea
Gyöngyösi Veronika
Vucsics Virág
Zsolnai-Faragó Tina
Ritecz Vivien
Parrag Vera
Hurta-Takács Ágota

Koreográfus: Gál Éva

Lovas koreográfus: Ferenc Gábor

Jelmez, videók: Tóth Bianka, Hurta-Takács Ágota és Sárközi György

Díszlet: Ferenc Gábor és Tóth Tamás

Fénytervező: Pónya Bence

Hang- és fénytechnikusok, videó: Kovács Balázs, Müller Ádám

Írta, rendezte: Ágens

Az előadás kezdete: 20:30 (Gyülekező 19:45-től a Puchner Kastélyszálló recepcióján.)
A vacsora kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:45-kor a Puchner Kastélyszálló recepcióján.)

A 4 elem 60 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.

Az előadás vacsorával egybekötve is megtekinthető! A svédasztalos vacsorán korlátlan étel és ital fogyasztható.

Jegyek

A 4 elem előadásra 2 típusú jegy kapható:

 • Csak az előadásra érvényes jegy.
 • Vacsorával egybekötött előadásjegy, melynek keretében korlátlan étel- és italfogyasztást biztosítunk.

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Felnőtt előadásjegy
(12 éves kortól)
3 000 Ft
53 elérhető
Gyermek előadásjegy
(6-11 év)
2 500 Ft
14 elérhető
Felnőtt előadásjegy vacsorával
(12 éves kortól)
9 750 Ft
16 elérhető
Gyermek előadásjegy vacsorával
(6-11 év)
5 500 Ft
4 elérhető

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Szállással egybekötött ajánlatért tekintse meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattintson ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

 • Az előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző pénteken 18:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző csütörtök 12:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyeket kizárólag online lehet megvásárolni.
 • Kérjük, amennyiben előadásjegyét nem online szeretné megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglalja le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyét garantálni tudjuk.

Vacsora információk

 • A vacsorás jegyekre szóló karszalagok január 22-én 18:45-kor vehetőek át a Puchner Kastélyszálló recepcióján, ahonnan kollégánk kíséri a 19:00 órakor kezdődő vacsora helyszínére, az impozáns Múzsák termébe irányítja vendégeinket.
 • Kérjük, érkezz pontosan, a későn érkező vendégeinket nem áll módunkban kiszolgálni!
 • Az előadáson és a vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltsd meg jegyed online.

Hasznos információk

 • Az előadás 6 éves kortól ajánlott.
 • A nézőtér elfoglalása 20:15-től lehetséges. Gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 19:45-től, ahol az előadásra szóló karszalag átvehető, ezt követően 20:10-kor kollégánk az előadás helyszínére, a György terembe kíséri vendégeinket.
 • Az előadás védettségi igazolvány nélkül is megtekinthető.
 • Az Élménybirtok zárt tereiben a 633/2021 (XI 18.) kormányrendeletben előírtak szerint szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező.
 • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.
 • Javasoljuk, hogy a késői időpontra tekintettel (20:30-21:30) hozz magaddal hosszú öltözéket, a teljes kényelem érdekében esetlegesen párnát.
 • Előadásunkban előfordulnak erős fény- és hanghatások, villódzó fények, füst. Megtekintését ezekre érzékeny nézőinknek csak saját felelősségre ajánljuk!

Információ: +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Képek az előadásról és a vacsoráról