4 elem előadás PREMIER

2021. október 30.

Gasztro-Színházi Kalandunk keretében látványszínházi előadással várunk, amely a négy elem elsöprő erejével, varázslatos lovas koreográfiával, fényshow-val, érzékletes és csodálatos világba repít el. A Bikali Élményszínház és az Ágens Társulat közel 10 éve nyújt minőségi kikapcsolódást a publikumnak. Legújabb premierje lélegzetelállító vizuális effektekkel, a világ keletkezésének misztikus és örökérvényű történetét meséli el.

Semmi sem szab határt a fantáziának a 4 elem előadásban. Megnyílik egy lenyűgöző világ, a Teremtés ideje. Úgy, ahogy azt az ember képzeli.
A szédületes történet, mely a bámulatos látomásban megmutatkozik, nyomot hagy és élményt okoz.
’Kezdetben volt a káosz, a végtelen tátongó űr. A szelek még nem keverték habosra a borszínű vizeket, a tenger zúgó hullámai sem ostromolták a föld peremét. A mindenséget betöltötte a roppant fekete szárnyú éj. Nem volt tér és idő, emberi fogalmakkal e lét nem értelmezhető. Ne próbáld megérteni, mi ez, csak fogadd magadba. A történet úgysem ellenőrizhető.

Szereplők:
Gál Éva
Ferenc Gábor
Orlik István
Sárközi György
Kovács Eszter
Zám Attila
Zsolnai Dénes
Szigeti András
Tóth Tamás
Ágens
Gyenizse Andrea
Gyöngyösi Veronika
Vucsics Virág
Zsolnay-Faragó Tina
Ritecz Vivien
Parrag Vera

Koreográfus: Gál Éva

Lovas koreográfus: Ferenc Gábor

Jelmez, videók: Tóth Bianka

Díszlet: Ferenc Gábor és Tóth Tamás

Fénytervező: Pónya Bence

Hang- és fénytechnikusok, videó: Kovács Balázs, Müller Ádám

Írta, rendezte: Ágens

Az előadás kezdete: 20:30 (Gyülekező 20:10-kor a Puchner Kastélyszálló recepcióján.)
A vacsora kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:45-kor a Puchner Kastélyszálló recepcióján.)

A 4 elem 60 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek.

Az előadást, a 4 elem előadás ihletésében készült vacsorával egybekötve is megtekintheti! A svédasztalos vacsorán korlátlan étel és ital fogyasztható.

Támogató: EMMI Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása program

Jegyek

A 4 elem előadásra 2 típusú jegy kapható:

 • Csak az előadásra érvényes jegy.
 • Vacsorával egybekötött előadásjegy, melynek keretében korlátlan italfogyasztást biztosítunk.

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Felnőtt előadásjegy
(12 éves kortól)
3 000 Ft
249 elérhető
Gyermek előadásjegy
(6-11 év)
2 000 Ft
99 elérhető
Felnőtt előadásjegy VACSORÁVAL
(12 éves kortól)
9 750 Ft
29 elérhető
Gyermek előadásjegy VACSORÁVAL
(6-11 év)
5 500 Ft
9 elérhető

Az árak bruttó eladási árak, és az Áfát tartalmazzák.

Szállással egybekötött ajánlatért tekintse meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát. A részletekért kattintson ide!

Jó tudni!

Jegyvásárlás információk

 • Az előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző péntek 18:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadást megelőző csütörtök 12:00 óráig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
 • A vacsorával egybekötött előadásjegyeket kizárólag online lehet megvásárolni.
 • Kérjük, amennyiben előadásjegyét nem online szeretné megvásárolni, abban az esetben előzetesen foglalja le telefonon (+36 72 459 547), vagy e-mailben (info@elmenybirtok.hu), hogy a helyét garantálni tudjuk.

Vacsora információk

 • A vacsorás jegyekre szóló karszalagok október 30-án 18:45-kor vehetőek át a Puchner Kastélyszálló recepcióján, ezt követően egy kolléga kíséri a 19:00 órakor kezdődő vacsora helyszínére, a Múzsák termébe vendégeinket.
 • Kérjük, érkezzenek pontosan, a későn érkező vendégeinket nem áll módunkban kiszolgálni!
 • Az előadáson és a vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltsa meg jegyét online.

Hasznos információk

 • Az előadás 6 éves kortól ajánlott.
 • A nézőtér elfoglalása 20:15-től lehetséges. Gyülekező a Puchner Kastélyszálló recepcióján 20:10-kor, ahol az előadásra szóló karszalag is átvehető, és kollégánk az előadás helyszínére, a György terembe kíséri vendégeinket.
 • Az előadás zárt térben kerül megtartásra. Parkolási lehetőség a Puchner Kastélyszálló recepciójánál.
 • Javasoljuk, hogy a késői időpontra tekintettel (20:30-21:30) hozzon magával hosszú öltözéket, a teljes kényelem érdekében esetlegesen párnát.
 • Előadásunkban előfordulnak erős fény- és hanghatások, villódzó fények, füst. Megtekintését ezekre érzékeny nézőinknek csak saját felelősségre ajánljuk!

Információ: +36 72/459 547-es telefonszámon, vagy az info@elmenybirtok.hu e-mail címen!