Cégeknek csapatépítő játékok

Egész évben

Csapatépítő játékainkat azon cégeknek, baráti társaságoknak ajánljuk, akik szeretnék a kirándulásukat élménydús programokkal színesíteni.

A cél, hogy a kollégák, barátok jól érezzék magukat, az együtt töltött időt tartalmasan, de mégsem kötött formában, a szabadban töltsék. A „Közös sütés-főzés” tréningünk szórakoztató, és ha sikerül ízletesen elkészíteni az ételeket, a játékosok jóllakottan távozhatnak. Amennyiben igazi próbatétel elé állítaná csapatát, nevezze be őket „Parasztolimpiánkra”, ahol megismerhetik a paraszti élet hangulatát, a csapatmunka szellemét és vidám perceket tölthetnek el. ParaPark-pályáink (menekülőszobánk) várják bátor jelentkezőiket. „A 113-as bikali garzon” lakója pszichikai hadviselést folytat a szomszéd ellen. Ismerje meg életét és zárkózzon vele egy lakásba. „A 9-es átjáró” egy rossz véget ért szellemidézés helyszíne, ahonnan 60 perc áll rendelkezésre a XXI. századba történő visszatéréshez. „Betyáros csapatépítő játékunk” keretében a betyár 7 próbát legjobban teljesítő játékosokat igazi Betyárrá és Betyárnévá avatjuk. Amennyiben igazi középkori kalandokra nevezné be csapattársait válassza „Középkori kalandok” elnevezésű játékunkat, ahol kereső- és ügyességi játékokban, valamint kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. A középkori lovagi lét mindennapjait „Lovagi csapatépítő” játékunk keretében élhetik át Vendégeink.

A játékokat előzetes egyeztetés alapján az Ön cégére, társaságára szabjuk!

Tartson konferenciát, partnertalálkozót a Puchner Kastélyszállóban 2015. március 10. és április 30. között, és Középkori kalandok elnevezésű csapatépítő játékunkat ajándékba adjuk! Ajánlatunk 1 éjszakás, minimum 10 fős rendezvényekre érvényes.

Bővebb információért, szervezéssel és ajánlatkéréssel kapcsolatosan kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

Képek a csapatépítő játékainkról

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN